Klienter berättar, referenser.

Tara, 42 år:

Jag hade en hypnosession med Max och vi jobbade med mina upplevelser i tidig barndom. Innan jag kom på hypnoterapi har jag jobbat med mig själv intensivt i nästan sju år. Det var mycket ”shadow work”, inre arbete tack vare uråldriga kunskaper och teknologier: kundalini yoga, mediation, healing och Womb Awakening. Alla de redskapen har gett och fortsätter ge mig möjlighet att släppa och bearbeta väldigt mycket, att få mera självkärlek och självacceptans, att expandera i sinnet, att förstå vem jag är och vad jag vill i livet, att äntligen hitta hem och ha kontakt med min själ och känna mitt hjärta. När jag dock uppnått ”viss nivå” förstått jag att jag behöver gräva vidare och fortsatte utforska om vilka möjligheter som finns och hittade hypnoterapi. Max hjälpte mig att gå tillbaka till min tidiga barndom på ett behagligt och tryggt sätt. Det var mind-blowing. Det gav mig en unik förståelse om hur det fungerade för mig och för mina föräldrar när jag var liten samt varför jag har haft ett visst beteendemönster genom livet. Denna förståelse är helt unik, något som jag inte visste om innan. Jag blev medveten om, upplevde och bearbetade olika känslor. Ännu mera spännande var att jag även upplevde föräldrarnas känslor, vad som hände i deras relation och släppte enormt mycket där. Max var närvarande hela tiden, guidade och stödde mig. Han har också känt intuitivt att det blir mera djupgående och jag uppnår bättre effekt om jag använder mitt modersmål för att släppa känslor. Därför under sessionen uppmuntrade han mig prata delvis på ryska. Vissa förändringar kände jag direkt eller ganska snabbt. Vissa tar lite tid att landa i psyket. Hypnoterapi med Max gav mig enorm lugn, ro och ”tystnad” på alla plan. Jag har alltid haft tendens att vara ”terapeut” i familjen, att vara orolig för mina nära och kära, att fixa saker åt dem, har regelbundet känt ansvar för att deras liv ska fungera och för att de ska må bra. Jag var mycket överraskad men efter hypnoterapi släppte jag detta mönster. Jag bryr mig så klart om och älskar mina nära, det är det viktigaste som finns i mitt liv. Men jag har slutat vara orolig hela tiden, jag har inga skuldkänslor längre – till exempel att jag kunde hjälpa, göra eller säga mera, annorlunda eller jag inte skulle säga eller göra det jag sa eller gjorde. Jag känner inte längre att jag har ansvar för eller behöv av att ”fixa” andras liv. Det är häftigt att detta inte bara någon slags förståelse om vad jag kan eller inte kan, har rätt eller inte har rätt till. Denna förändring blev en del av mig, kanske på cell- och DNA-nivå. Det är en enorm förändring i mitt liv och en oerhörd befrielse i min själ. Jag kan prioritera tid för mig själv mycket bättre än tidigare och istället för att vara orolig kan jag njuta kommunikation med mina nära mera än förut och vara balanserad oavsett vad som händer. En positiv ”biverkning” blev att jag inte är sötsugen längre. Har under de sista åren haft behov av att regelbundet äta mörk choklad eller rawbollar, utan tillsatt socker, men ändå var det någon slags beroende. Jag kanske gjorde det för att trycka neråt vissa jobbiga ohanterbara känslor. Jag känner mig hel nu, det är balans mellan kroppen, sinnet, hjärtat och själen. Om du vill jobba med dig på djupet och få en kraftfull transformation i ditt inre och i fina förändringar i livet rekommenderar jag Max som en engagerad kreativ hypnoterapeut, en terapeut med ett öppet sinne. Tack så mycket djupt från hjärtat för din djupgående kraftfulla speciella transformerande insats i mitt liv Max”

Diana S. 

Max, jag är ledsen över att jag inte hunnit skriva några rader om min upplevelse av hypnosen, men  det är pågrund av att jag lever för fullt. Efter hypnosen har jag verkligen börjat njuta av livet igen. Det var en lång period av lidande, där jag knappt kunde äta, sova eller vara glad över något. Allt kändes jobbigt och jag kände mig tung i kroppen och stjälen. Jag har aldrig varit så intresserad av att baka och laga mat som jag är just nu. Sitter just nu på soffan och är såå mätt för att jag ätit för mycket, vilket jag hellre gör än förlite. Hypnosen knöt upp knutar som jag bildat genom åren, vilket jag aldrig trodde var möjligt. Jag kände mig trygg i dina händer, då du bär på en fantastisk kunskap som kan läka andras besvär och en fantastisk personlighet som utsrålar trygghet. Du känns verkligen som en ledare/mentor som kan visa en den rätta vägen att ta i livet.  Det var svårt för mig att sätta ord på min tacksamhet över den hjälp jag fått av dig för den är obeskrivlig. Tror starkt på dig och din framtid som hypnos. Tack ännu en gång Max för den möjlighet du gav mig, vid rätt tillfälle i mitt liv att få den hjälp jag behövde (det var som om du hörde min stjäl skrika för hjälp).

Mona H

”Wow! Max har förändrat mitt liv på ett sådant sätt som jag inte trodde var möjligt, som en skeptiker som jag varit som testat på en hel del olika terapiformer och försökt jobba med mig själv från alla håll och kanter, , tro mig, jag har testat det mesta. Jag sökte Max för min problematik med tillit och dåligt självförtroende, känslan av att inte ta plats och inte räcka till, det var en hel del i bagaget kan man säga… Jag kan säga att jag har aldrig tidigare upplevt och känt hur snabb förändring jag fick efter en session från Max. Jag och även andra från min omgivning är helt förbluffade över hur jag har förändrats. Idag är jag mer självsäker, tror på mig själv och ja, jag älskar mig själv. Tidigare var det svårt för mig att säga att jag gör det för jag hade ändå känslan av otillräcklighet kvar inom mig. Jag känner mig så fri och ja, det går att må bra! SJUK känsla! LIVET är en lekplats. jag har tagit tag i mitt liv på kortast möjliga tid som tidigare var så sjukt jobbigt,  och jag kan inget annat än att säga, tvivla inte en sekund, boka! Våga välj livsvilja och lycka! Tusen tack Max, det finns inte tillräckligt med ord att beskriva hur tacksam jag är ”

– Föreläsningen Max höll i fick mig verkligen att tänka i nya banor. /Roger 48

– Efter en session för att dämpa min flygrädsla noterade min läkare att blodtrycket har blivit normalt. Jag hade ätit blodtrycksmedicin i 18 år. /Henrik 44

– Jag förändrade synen på mig själv till det bättre. /Bob 46

– Min ormfobi gjorde att jag inte kunde köra bil på en grusväg i skogen. Nu kan jag promenera med gymnastikskor på samma väg och inte ens tänka på ormar. /Madde 29

– Plötsligt kan jag umgås med min mor utan att stressa sönder mig. /Tessan 39